Diensten

 

Electrical Engineering

In nauwe samenwerking met uw piping- en procesingenieurs zorgen wij ervoor dat uw bestaande hardware infrastructuur veilig en betrouwbaar is en mee evolueert met de tijd. Uw productie uitbreiden? We helpen u doorheen de hele projectcyclus en ontwerpen de gevraagde productie-infrastructuur.

Read more

 

Manufacturing Control

Ook op PLC- & SCADA-niveau helpen we u om uw productievloer continu aan te passen en te optimaliseren. De projecten die we leveren variëren van het maken van kleine verbeteringen tot het ontwikkelen van volledig nieuwe productielijnen.

Read more

 

Manufacturing Operations Management

Meer dan ooit hebben productiebedrijven behoefte aan stabiele softwareplatformen die flexibel, efficiënt, veilig en - last but not least - eenvoudig te gebruiken zijn. Ons MOM-team heeft meer dan 18 jaar ervaring in het ontwerpen van dergelijke softwareplatformen.

Read more

 

Industriële IT

Tientallen jaren hebben IT (Informatietechnologie) en OT (Operational Technology) gewerkt in twee verschillende gebieden. IT richt zich op beveiligings- en technologie-updates. OT geeft prioriteit aan productie en stabiliteit.

Read more