Nederlands      English      Română     Français    Polski

      


 

Tinca, HR Officer

 

“Tot op vandaag verbaast het me hoe snel ik me helemaal op mijn plek voelde bij Contec. Je voelt aan alles dat we een bedrijf zijn dat gegroeid is vanuit zijn werknemers.

Bij Contec ben je in geen enkel opzicht een nummer. Hoewel we met meer dan 135 medewerkers geen kleine KMO meer zijn, heerst er toch nog de mentaliteit van een familiebedrijf. Van iedereen wordt namelijk verwacht dat ze meedenken met de organisatie en opportuniteiten in het oog houden. Als je een idee hebt en je kan anderen overtuigen van de meerwaarde, dan krijg je volledig de kans om dit uit te werken. De mogelijkheden hier zijn eindeloos. Elk individu is mee verantwoordelijk voor het eindresultaat.

Wat ook typerend is voor Contec is het mensgerichte aspect. Er wordt flexibiliteit verwacht, maar dat is volledig wederkerig. Zo zijn banale dingen als naar de tandarts gaan geen marteling om in te plannen. Regelmatig worden er ook – formeel of informeel – activiteiten georganiseerd, wat het eenheidsgevoel alleen nog maar versterkt.”

 

Volg ons op:       

Onze partners
Onze troeven

Contec beschikt over een aantal belangrijke troeven waarmee we voor onze klanten echt het verschil kunnen maken. Lees meer

Onze producten

Contec is gespecialiseerd in de industriële automatisatie van productieprocessen, elektrische vermogenstudies, E&I Engineering en procesveiligheid. Lees meer

Copyright 2018 by DotNetNuke Corporation
Volg ons op: