Nederlands      English      Română     Français    Polski

      


 

Matthias, Senior E&I Engineer

 

“Ik heb Contec als bedrijf leren kennen tijdens een professionele samenwerking in 2000. Op een bepaald moment in mijn loopbaan was ik op zoek de mogelijkheid om voortdurend nieuwe technische uitdagingen aan te gaan op het vlak van Elektriciteit & Instrumentatie. In 2002 was mijn keuze voor een overstap naar Contec dan ook snel gemaakt. Wat mij opviel, was de professionaliteit en de zeer goede collegiale sfeer die tot op heden nog steeds binnen het bedrijf heerst.

In mijn loopbaan bij Contec heb ik mijn vakkennis kunnen uitbreiden door het meewerken aan diverse projecten en dit vooral in de petrochemische sector. Binnen mijn job heb ik te maken met collega’s /klanten van alle vakgebieden, van procestechniek, piping, elektrotechniek tot en met de software. Op die manier is de job steeds boeiend, doe je een heleboel ervaring op en kan je na afzienbare tijd projecten zelfstandig beheren in je vakgebied. Naast het technisch aspect van de job krijgt men binnen het bedrijf ook de kans om zich op organisatorisch vlak verder te ontwikkelen.

Binnen Contec kan je steeds bij collega's terecht met je vragen. Of het nu gaat over techniek, methodiek of organisatie, er is altijd wel iemand die je verder kan helpen. Ook is er de mogelijkheid om op regelmatige tijdstippen opleidingen te volgen binnen het bedrijf en om daarnaast voorstellen in te dienen om specifieke opleidingen te volgen.

Naast het werk wordt er ook aandacht besteed aan activiteiten naast de werkvloer, zoals bijvoorbeeld teambuilding en een sinterklaas- en kerstfeest. Hierdoor is er steeds contact met de andere collega's uit de andere sectoren en vakgebieden, wat maakt dat we naar klanten kunnen buitenkomen als één “Contec-team”.”


Volg ons op:       


Onze partners
Onze troeven

Contec beschikt over een aantal belangrijke troeven waarmee we voor onze klanten echt het verschil kunnen maken. Lees meer

Onze producten

Contec is gespecialiseerd in de industriële automatisatie van productieprocessen, elektrische vermogenstudies, E&I Engineering en procesveiligheid. Lees meer

Copyright 2018 by DotNetNuke Corporation
Volg ons op: