Nederlands      English      Română     Français    Polski

      


automatisering tank terminals ADPO’

ONZE
TROEVEN

Onafhankelijke positie

 

Een van de grootste troeven van Contec is onze volledige onafhankelijkheid van derden.

 

Contec realiseert industriële automatisatieprojecten volledig in eigen huis en met eigen specialisten. Toch zijn we een grote KMO met een vlakke organisatiestructuur. Hierdoor hebben we zowel intern als extern korte communicatielijnen en kunnen we op korte termijn beslissingen nemen.

 

Het bedrijf is ook geheel in handen van de eigen werknemers, waardoor we geen rekening dienen te houden met vreemd kapitaal. Contec is mede daardoor niet afhankelijk van bepaalde leveranciers of installateurs, waardoor we steeds opnieuw de meest kwalitatieve en kostenefficiënte oplossing kunnen selecteren op maat van de klant.

 

Tot slot kunnen we door onze onafhankelijke structuur zeer snel inspelen op nieuwe technologieën of wijzigingen op de markt, waardoor we onze klanten voortdurend innovatieve oplossingen op maat kunnen bieden die toegevoegde waarde en competitief voordeel opleveren.


Amoras-project
 

Onze partners
Onze troeven

Contec beschikt over een aantal belangrijke troeven waarmee we voor onze klanten echt het verschil kunnen maken. Lees meer

Onze producten

Contec is gespecialiseerd in de industriële automatisatie van productieprocessen, elektrische vermogenstudies, E&I Engineering en procesveiligheid. Lees meer

Copyright 2018 by DotNetNuke Corporation
Volg ons op: