Nederlands      English      Română     Français    Polski

      


 

ONZE
TROEVEN

Flexibiliteit


Contec realiseert industriële automatisatieprojecten volledig in eigen huis en met eigen specialisten. Hierdoor zijn we op meerdere manieren erg flexibel. 

Ten eerste bepalen klanten in welke fase(s) van een project er nood is aan externe kennis en ervaring. Contec speelt flexibel in op deze behoefte: we kunnen klanten bijstaan in de volledige levenscyclus van projecten, maar evenzeer in slechts een of meerdere specifieke fases. 

Door onze KMO-structuur kunnen we ook zeer snel en flexibel inspelen op vragen van klanten. We doen het nodige zodat we meteen de best geplaatste mensen kunnen inzetten om actie te ondernemen.

Contec is tot slot ook sterk internationaal actief. Als Belgisch bedrijf in het hart van Europa kennen we geen grenzen. We verwezenlijken voor meerdere multinationals projecten op wereldschaal. Europa, Azië, Noord- en Zuid-Amerika... Contec is actief op alle continenten.


Automatisatieproject Ijsfabriek
 

Onze partners
Onze troeven

Contec beschikt over een aantal belangrijke troeven waarmee we voor onze klanten echt het verschil kunnen maken. Lees meer

Onze producten

Contec is gespecialiseerd in de industriële automatisatie van productieprocessen, elektrische vermogenstudies, E&I Engineering en procesveiligheid. Lees meer

Copyright 2018 by DotNetNuke Corporation
Volg ons op: