Nederlands      English      Română     Français    Polski

      


 

ONZE
TROEVEN

Duurzame klantenrelaties

 

Typerend voor Contec is onze duurzame samenwerking met klanten: we hechten veel belang aan langetermijnrelaties en klantgerichtheid. De voorbije 25 jaar maakten we de evolutie van de productie-infrastructuur van een heel aantal bedrijven van zeer dichtbij mee. We bouwden een enorme schat aan ervaring op en brachten talrijke projecten tot een goed einde.

 

Het verregaande inzicht dat we verworven hebben in de activiteiten van onze klanten, stelt ons vandaag in staat fundamenteel mee te denken over hun processen en behoeften. Contec voert niet zomaar opdrachten uit, we creëren meerwaarde in samenspraak met onze klanten. Uiteraard ontwikkelen we onze kennis en expertise steeds verder door voortdurend gebruik te maken van de laatste technologieën.

 

Onze succesverhalen bleven ook niet onopgemerkt bij onze systeemleveranciers. Zo kreeg Contec van vele partners certificaties op het allerhoogste niveau. Dit maakt dat we onze klanten een ijzersterke kwaliteitswaarborg kunnen bieden.
Project in Zuid-Amerika voor een vaste klant
 

Onze partners
Onze troeven

Contec beschikt over een aantal belangrijke troeven waarmee we voor onze klanten echt het verschil kunnen maken. Lees meer

Onze producten

Contec is gespecialiseerd in de industriële automatisatie van productieprocessen, elektrische vermogenstudies, E&I Engineering en procesveiligheid. Lees meer

Copyright 2018 by DotNetNuke Corporation
Volg ons op: