Nederlands      English      Română     Français    Polski

      


 

ONZE
TROEVEN

Troeven: 24/24 support

Voor elk project biedt Contec de mogelijkheid om een supportcontract af te sluiten. We stellen deze overeenkomst op volgens de specifieke wensen en behoeftes van onze klant.


Preventie

Onze supportcontracten zijn er in de eerste plaats op gericht problemen te voorkomen. Samen met de klant ontwikkelen we een gedetailleerd onderhoudshandboek en op regelmatige tijdstippen organiseren we uitgebreide testen.


Dringende oproepen

Contec beschikt over een permanentiedienst: 24 uur op 24, 7 dagen op 7. Dag en nacht is er een eigen ingenieur van wacht beschikbaar. Van zodra we een oproep ontvangen, grijpen de aangewezen ingenieurs in volgens de afgesproken interventietijden. Afhankelijk van het probleem doen zij dit on site of online via een beveiligde verbinding. Dankzij deze beveiligde verbindingen met onze klanten kunnen we deze ondersteuning wereldwijd aanbieden. 

 

Onze partners
Onze troeven

Contec beschikt over een aantal belangrijke troeven waarmee we voor onze klanten echt het verschil kunnen maken. Lees meer

Onze producten

Contec is gespecialiseerd in de industriële automatisatie van productieprocessen, elektrische vermogenstudies, E&I Engineering en procesveiligheid. Lees meer

Copyright 2018 by DotNetNuke Corporation
Volg ons op: