Nederlands      English      Română     Français    Polski

      


automatisatie Fleet Management System MSC HT

Product en oplossingen

Contec past bestaande systemen aan, ontwerpt volledig nieuwe automatisatieprocessen en staat ook in voor de naservice van gerealiseerde projecten. We zijn actief op drie geïntegreerde niveaus, namelijk PLC, SCADA en MES/IT.
Contec tekent de volledige hardwareinfrastructuur van productiesites op maat uit en past bestaande installaties aan. We doen dit steeds in nauwe samenwerking met de piping- en procesingenieurs van onze klant.
De gecertificeerde procesveiligheidsspecialisten binnen Contec doen de nodige risico-analyses en bepalen in samenspraak met de klant het te behalen veiligheidsniveau.
Binnen E&I legt Contec extra focus op elektrische vermogensstudies en veiligheidsstudies. Zo werken we gedocumenteerde elektrische systemen uit (analyse, berekening en design) en passen we bestaande elektrische systemen aan. Dit alles geldt zowel voor hoog-, midden- als laagspanning.

Onze partners
Onze troeven

Contec beschikt over een aantal belangrijke troeven waarmee we voor onze klanten echt het verschil kunnen maken. Lees meer

Onze producten

Contec is gespecialiseerd in de industriële automatisatie van productieprocessen, elektrische vermogenstudies, E&I Engineering en procesveiligheid. Lees meer

Copyright 2018 by DotNetNuke Corporation
Volg ons op: